Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Центр" погодився з вимогою СДПУ(о) стати на коліна. Але не за те, за що просили

П'ятниця, 10 вересня 2004, 17:32
Депутати із групи "Центр", які вийшли із більшості, обурені коментарем керівника фракції СДПУ(о) Кравчука, який запропонував "центристам" на колінах каятися перед народом.

Уповноважений групи Володимир Сівкович у заяві "Центру" сказав, що своїми словами Кравчук показав його розуміння поняття "демократичні основи".

На думку "Центру", Кравчук ставить під сумнів право на "відстоюванню громадянами, а тим більш їх обранцями, особистої позиції стосовно життєвих цінностей".

Нагадаємо, що Кравчук, коментуючи вихід групи "Центр" з більшості назвав депутатів “відступниками” та заявив про “необхідність поставити їх перед народом на коліна”.

"Ми готові стати перед народом на коліна і попросити пробачення, але не за вихід із більшості, а за те, що так довго не могли організовано протистояти представникам влади, підвалини якої заклав сам Кравчук і яка перетворила Україну в колиску корупції та протизаконних знущань над народом", - йдеться у заяві депутатів, підписаній Сівковичем.

"Перед представниками цієї влади ми на коліна не станемо ніколи", - наголосив Сівкович.

Він також додав, що реакція Кравчука "ще раз переконала в тоталітарності і недемократичності керманичів парламентської більшості".

"Ми закликаємо усіх колег-депутатів у цей відповідальний для України момент піднятися з колін і не піддаватися більше адміністративному, фінансовому чи силовому тиску, який на них чиниться", - йдеться у заяві.

"Українська правда"

Читайте також:

Кравчук пропонує "нанюханих" зрадників більшості ставити на коліна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...