Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Почалося виконання "ментівських темників" проти Ющенка?

Неділя, 12 вересня 2004, 15:47
Штаб кандидата в президенти Ющенка заявляє про арешт міліцією тиражу газети "Без цензури" у Харківській області.

Як повідомила прес-служба штабу, 11 вересня увечері на трасі Київ-Харків біля контрольного пункту "Пісочин" співробітники Державної автоінспекції зупинили автомобіль МАЗ, що доставляв у Харків 36-й номер газети тиражем 42 тис. екземплярів.

Пізніше на КП приїхали співробітники правоохоронних органів та Служби безпеки України, які затримали машину до 3 години ранку 12 вересня.

Потім автомобіль був опломбований та доставлений у районне відділення внутрішніх справ Жовтневого району Харкова.

"Співробітники правоохоронних органів пояснюють свої дії тим, що на вантаж та машину відсутні необхідні документи, хоча це не відповідає дійсності", - сказано у повідомленні прес-служби.

Депутат Володимир Філенко звернувся із запитом до прокурора та начальника МВС Харківської області щодо арешту машини. "Коментуючи ситуацію, Володимир Філенко зазначив, що такі дії міліції - не що інше, як відпрацьовування "ментівських темників".

Як повідомлялося, раніше штаб Ющенка заявив про обстріл мікроавтобусів прихильників Ющенка 9 вересня під час проведення концерту на підтримку кандидата в селі Волоська Балаклія в тій же Харківській області.

Штаб Ющенка оприлюднив документи, якими міліції доручається протидіяти опозиції і які, за їх словами, готуються у центральному офісі МВС. Міліція відкинула ці звинувачення.

"Українські новини"

Читайте також:

У автобус агітаторів Ющенка стріляли

ШТАБ ЮЩЕНКА ОПРИЛЮДНИВ ТЕМНИКИ МВС ПРОТИ ОПОЗИЦІЇ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування