Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Заході вважають перемогу Януковича катастрофою

Середа, 15 вересня 2004, 12:28
Перемога Віктора Януковича на президентських виборах стане катастрофою, вважають на Заході.

Про це розповів в інтерв'ю "Поступу"
депутат Бундестагу,колишній федеральний міністр оборони Фолькер Рюе.

Рюе наголосив на важливому значенні виборів, які "визначать майбутнє України" і розвиток нових еліт та нової генерації.

"Україна потребує харизматичного президента, який міг би презентувати її на Заході. Наприклад, новий лідер Грузії Саакашвілі набагато привабливіше виглядає, ніж його вірменський колега. А Янукович - це катастрофа, - так думають на Заході", - сказав депутат Бундестагу.

Він також сказав, що "при справжній демократії кожен політик має бути якийсь час при владі і при опозиції". "У нього має розвиватись певне смирення, владу мають давати на певний час", - додав Рюе.

Щодо перспективи вступу України до Євросоюзу, Рюе сказав, що Євросоюз зараз "почуває себе перенасиченим".

"Із подальшим розширенням доведеться почекати. Росія ніколи не буде членом Євросоюзу. Але Україна має європейську перспективу. В липні я був у Москві і говорив тамтешнім політикам, щоб майбутній рух України визначався привабливістю для неї наших економічних систем - Росії чи ЄС", - сказав депутат.



Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування