Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові обиратимуть президента під наглядом донецьких

Середа, 15 вересня 2004, 14:20
У день голосування за нового президента за волевиявленням мешканців Львівщини наглядатимуть чотири тисячі спостерігачів з Донецької області.

Про це заявив голова обласного штабу Ющенка Петро Олійник. За його словами, інформацію про це ющенкiвцi отримали з центрального штабу Віктора Януковича.

I хоча поки що немає впевненості у тому, що це не дезінформація, Олійник вже дав розпорядження своїм підлеглим у всіх районах області гостинно зустріти можливих гостей.

"Ми зробимо все, щоб вибори на Львівщині пройшли в межах чинного законодавства", - сказав він.

Олійник також заявив, що його штаб проситиме міжнародних спостерігачів не витрачати свій час на Львівську область, а зосередитися там, де цілком можливими є спроби сфальсифікувати результати виборів, – поїхати на Донбас.

"Українська правда"


Чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування