Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС влаштував розборки з послом Канади в дусі епохи Брежнєва

Середа, 22 вересня 2004, 17:16
Посол Канади в Україні Ендрю Робинсон у середу був запрошений в український МЗС у зв'язку з його заявою для преси про виборчу кампанію в Україні від 21 вересня.

Увага посла була звернена "на відверто упереджений характер його висловлювань у самий розпал передвиборної кампанії", повідомив заступник начальника прес-служби МЗС Дмитро Свистков.

Зокрема, на його особисті оцінки майбутніх виборів, сумніви в легітимності майбутньої виконавчої влади і різного роду рекомендації членам українського уряду.

Також підкреслювалося, що ця заява Робинсона суперечить неодноразово проголошеній керівництвом Канади зацікавленістю в розвитку взаємин між двома державами в дусі партнерства, взаємної довіри і поваги.

"Надмірна увага посольства до питань внутрішньополітичного життя України на тлі відсутності помітних досягнень у конкретних напрямках українсько-канадського співробітництва викликає глибоку розчарованість і дає підстави для сумнівів в об'єктивності інформування посольством свого уряду щодо реальної ситуації в Україні".

Як повідомлялося, у своїй заяві канадський посол Робинсон висловив серйозну стурбованість свого уряду у зв'язку з ходом президентської кампанії в Україні.

"На жаль, зараз, коли до виборів залишається менше шести тижнів, існують всі ознаки того, що майбутні вибори не будуть відповідати цим демократичним стандартам", - зокрема, відзначалося в заяві дипломата.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Канада передбачає недемократичні вибори в Україні. Через "темники"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування