Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-розвідник сумнівається, що Ющенка отруїли рицином

Четвер, 23 вересня 2004, 17:27
Глава тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин отруєння кандидата у президенти, народного депутата Віктора Ющенка Володимир Сівкович сумнівається в тім, що кандидата у президенти отруїли рицином.

Про це Сівкович (група "Центр") заявив в інтерв'ю журналістам у четвер, коментуючи відповідні слова члена фракції "Наша Україна" Юрія Костенка.

Сівкович відзначив, що ці заяви Костенка обговорювалися на засіданні комісії. Членові комісії, народному депутатові Сергієві Шевчуку доручили провести зустріч по цьому питанню з Костенком.

"Я думаю, що це все поки вигадки", - відзначив Сівкович.

За його словами, на сьогоднішній день уже є перші результати співробітництва комісії з Міністерством охорони здоров'я, а також висновок австрійських лікарів щодо захворювання Ющенка.

Комісія доручила рядові своїх членів зібрати всю інформацію і матеріали за фактом захворювання або отруєння Ющенка, повідомив депутат.

Крім того, комісія направила відповідні запити в усі правоохоронні органи. Дане також доручення зібрати всю інформацію про те, де і з ким знаходився Ющенко в період з 1 по 6 вересня.

За словами Сівковича, комісія уже визначила список посадових осіб і політиків, яких вона повинна заслухати в найближчі три дні. У той же час депутат не назвав прізвища цих людей, оскільки це "може вплинути, як на хід роботи комісії, так і на хід розслідування Генеральної прокуратури", сказав він.

Як повідомлялося, Костенко 22 вересня заявив, що Ющенко був отруєний рицином - речовиною, яка застосовується при операціях спецслужб. "Ми знаємо, і коли, і як це відбулося, і знаємо, хто за цим стоїть", - сказав депутат.

"Усю цю операцію по отруєнню кандидата в президенти Ющенка робили не заслані шпигуни, а це робили свої - з українських владних пагорбів", - заявив Костенко.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Ющенка отруїли речовиною, якою вбили болгарського дисидента

СМЄШКА І САЦЮКА МОЖУТЬ ДОПИТАТИ ПО ОТРУЄННЮ ЮЩЕНКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування