Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЛЬВОВІ ПОЧАЛИ ВІДКЛИКАННЯ ДЕПУТАТА ТАРАСА ЧОРНОВОЛА

Вівторок, 28 вересня 2004, 14:12
У Львові розпочався збiр пiдписiв за вiдкликання народного депутута, неформального радника прем'єра Януковича Тараса Чорновола.

Ще у понедiлок Галицька райорганiзацiя Народного Руху поширила звернення до сина колишнього лiдера НРУ з вимогою вiдмовитися вiд спiвпрацi з Януковичем та "одуматись, покаятись перед львiв'янами, чесними громадянами України".

Iнакше Чорноволу пригрозили розпочати кампанiю по його вiдкликанню. "Ми не уповноважували вас йти в команду Вiктора Януковича. Цим вчинком, на наш погляд, Ви зрадили всiх нас, виборцiв, i в першу чергу свого батька", - заявили рухiвцi.

I вже наступного дня погрози соратникiв Чорновола-батька стосовно його сина почали здiйснюватися.

Виборчий штаб "Нашої України" в Сихiвському районi Львова, де обирався Чорновол, розпочав збирати пiдписи виборцiв.

Як заявив "Українській правді" один iз керiвникiв Сихiвського штабу Ющенка, "ми ще могли зрозумiти, коли вiн переходив iз Руху в ПРП чи, навiть, коли вийшов з лав фракцiї "Наша Україна" i пояснював це тим, що його iгнорують".

"Але коли Тарас почав називати нас, своїх виборцiв, "нашистами" i "фашистами", то це вже перейшло за всi рамки", - сказав він.

Водночас, згідно із чинним законодавством, вiдкликання народного обранця практично нереальне. Тому противникам Чорновола доводиться сподiватися лише на добровiльне складання ним своїх депутатських повноважень.

Як відомо, у п'ятницю Чорновіл в ефірі "5 каналу" зайняв позицію Януковича щодо подій у Івано-Франківську. Чорновіл заявив, що у скроню Януковича кинули камінь, хоча на відео цього каменя немає.

Ці події Чорновіл назвав "справжнім фашизмом" и сказав, що запропонував свої послуги штабу Януковича.

"Українська Правда"

Читайте також:

Куди іде Тарас Чорновіл?

КРІМ ЯЙЦЯ, У ЯНУКОВИЧА БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ КИДАЛИ. ГАННА ГЕРМАН НАЗВАЛА ЦЕ ПРОВОКАЦІЄЮ ПРОТИ ЮЩЕНКА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування