Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Почалися конкурси метання яєць та художнього падіння а-ля Янукович

Середа, 29 вересня 2004, 18:39
У Львові громадянський рух "Чиста Україна" провели конкурс метання яєць і художнього падіння, присвячний подіям у Івано-Франківську з Віктором Януковичем.

Як повідомляє "Чиста Україна", конкурс відбувся під стінами Львівського нацуніверситету імені Франка та Львівської політехніки.

"На творчість чистоукраїнців надихнуло артистичне падіння прем’єра та кандидата в президенти Віктора Януковича в Івано-Франківську у п’ятницю", - сказано в прес-релізі.

"Нас глибоко вразило як від одного яйця, кинутого ними ж найнятим провокатором, людина такої статури як Янукович падає на землю, втрачає свідомість і потім лежить на лікарняному в реанімації під крапельницею, скликаються консиліуми лікарів".

Акція складалася з двох етапів. Спочатку студенти умовними паперовими яйцями кидали в мішень, у центрі якої було намальовано велике "Я".

А потім найкращим "яйцекидам", які вийшли у фінал, таки дозволили зіпсувати ціль справжнім яйцем. Переможцям конкурсу подарували стрічку та футболку із логотипом "Чистої України".

Другим етапом акції став конкурс на найкраще театралізоване падіння. Студенти імітували вихід із автобуса, у них начебто влучали яйцем, після чого вони падали на заздалегідь постелений корімат та спальний мішок.

Переможцю також вручили приз – бандану із логотипом організаторів акції.

"Наша мета – показати реакцію "Чистої України" на франківські події. Щоб студенти зрозуміли хто є хто із кандидатів у президенти", – розповів львівський обласний координатор громадянського руху "Чиста Україна" Тарас Гривул.

"Українська Правда"

Всі подробиці яєчного замаху на Януковича читайте тут


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування