Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СПУ взяла на контроль "брехливі" ЗМІ Ющенка

Четвер, 30 вересня 2004, 12:40
Починаючи з минулого тижня, керівництво Соцпартії проводить щоденний моніторинг не лише провладних ЗМІ, але також телеканалів та видань, які контролюються "Нашою Україною".

Про це повідомляється в заяві лідера СПУ Олександра Мороза, поширеній у середу його прес-службою.

Причиною цього стала, як каже, кандидат в президенти кампанія, розгорнута поти нього в цих ЗМІ.

Як приклад згадується програма журналіста "5-го каналу" Володимира Ар'єва про смерть Георгія Гонгадзе, де не виключалось, що Мороз знав про прослуховування в кабінеті Кучми ще до зникнення журналіста, а також слова депутата нашоїукраїнця Червоненка про те, що Морозу могло бути вигідно, щоб Ющенко зійшов з політичної арени.

"Найближчим часом замовні пропагандистські матеріали, які регулярно виходять з метою заплямувати мене, будуть нами передані з необхідними поясненнями до міжнародних організацій", - зазначає Мороз.

Серед організацій названо Місію спостерігачів Організації з безпеки і співробітництва в Європі, в організацію "Репортери без кордонів", а також спостерігачів Європарламенту і Соцінтерну.

"Офіційну оцінку недемократичній та брехливій поведінці своїх ЗМІ в "Нашій Україні" ніхто давати не хоче. Що ж, це зроблять дійсно авторитетні і незалежні експерти, яким дороге їхнє ім'я та репутація. А людині, яка кидається брудом в інших, ніхто не потисне його забруднену руку", - заявляє Мороз.

Фракція Соцпартії також продовжує вимагати від штабу Віктора Ющенка офіційних спростувань заяви Червоненка.

"Якщо мораль і совість щось значать для відповідальних за пропаганду в "Нашій Україні", то на цьому ж каналі, в той же час і в тому ж обсязі офіційні представники штабу Ющенка мають спростувати інформацію Червоненка і офіційно вибачитись переді мною. Не зайвою була б і реакція самого Віктора Андрійовича", - говориться в заяві Мороза.

Водночас він зазначив, що не хоче подавати до суду і "створювати цим ще один привід для радості політтехнологам Кучми та Януковича".

Читайте також:

Ющенко і Мороз заочно посварилися. Через слова Червоненка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування