Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Проффесор" Янукович буде більшим українцем, ніж дехто у шароварах

Четвер, 30 вересня 2004, 19:43
Представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш не коментує співвідносність 12 помилок в анкеті Януковича з нормою закону про знання української кандидатом в президенти.

На запитання як він пояснить наявність такої кількості помилок у тексті Януковича, Гавриш сказав, що "на відміну від інших, Янукович із першого дня розмовляє українською мовою".

"І незважаючи на те, що він очолював російськомовний регіон, він жодного разу не дав приводу сказати, що його українська мова гірша, ніж у багатьох політичних чинників, які так щільно окутали Віктора Ющенка", - зазначив Гавриш.

Він також заявив, що хоч завтра може надрукувати документи "дуже високого кандидата", де є не тільки орфографічні помилки, але й слова, які не є взагалі українською мовою".

Він також пообіцяв, що найближчим часом журналісти отримають інформацію і побачать, "що українського в Януковичі більше ніж у тих, хто щоразу намагається вийти на люди в українських шароварах".

На запитання, чи не йде тут мова про створення образу націоналіста "східного обряду", Гавриш сказав, що в нього нема часу коментувати всю інформацію з Інтернету.

Щодо заяв Януковича про запровадження російської мови як другої державної, то Гавриш сказав, що це могло б стати темою для обговорення в суспільстві та дебатів між кандидатами. Він також запевнив, що дебати між кандидатами відбудуться обов'язково.

"Українська Правда"

Читайте також:

Тому що проффесор

ДЛЯ БОРОТЬБИ З ЮЩЕНКОМ ІЗ ЯНУКОВИЧА ЗЛІПЛЯТЬ "НАЦІОНАЛІСТА СХІДНОГО ОБРЯДУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: