Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович нацькує міліцію на перекупок, щоб не збивали йому рейтинг

Вівторок, 12 жовтня 2004, 14:01
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович доручить правоохоронним органам розібратися в причинах росту цін на споживчі товари в окремих регіонах.

На зустрічі з жителями села Скороводинівка Золочевського району Харківської області у вівторок прем'єр розповів, що останнім часом йому ставлять багато питань про ріст цін.

У зв'язку з цим Янукович пообіцяв найближчим часом "навести в цьому питанні порядок". Так, вже в четвер він має намір зібрати правоохоронців і поставити їм завдання "по всім регіоном розібратися, які є підстави для росту цін".

На думку глави уряду, деякі підприємці зараз використовують той факт, що люди одержали гроші, і підвищують вартість своїх товарів. "Кабінет міністрів в жодному разі не повинен допустити росту цін і знецінення тих грошей, які ми зараз маємо можливість людям платити", - сказав прем'єр.

Він поставив відповідне завдання і перед органами місцевої влади. Так, звертаючись до голови Харківської облдержадміністрації Євгена Кушнарьова, Янукович сказав: "Негайно, завтра - зберіться і поставте це завдання".

На його думку, у місцевих органів влади є усі важелі впливу на ситуацію, у тому числі можливість обмежити рівень рентабельності і торговельних надбавок.

На зустрічі з жителями села Скороводинівка Янукович також оголосив, що дарує місцевій школі і школі в місті Золочів комп'ютерні класи.

У селі прем'єр відвідав музей українського філософа і письменника Григорія Сковороди, який жив і помер у цих місцях.

Інтерфакс-Україна



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування