Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма посадить Тимошенко і Зінченка на танк... спостерігачами

П'ятниця, 15 жовтня 2004, 00:00
Президент України Леонід Кучма називає домислами заяви про те, що під виглядом проведення параду 28 жовтня до столиці стягаються війська для можливого введення надзвичайного стану й зриву президентських виборів.

"Що стосується домислів, опозиції особливо - це хвороба нашої сучасності", - заявив він, відповідаючи на питання журналістів у п'ятницю в Міжнародному дитячому центрі "Артек", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Кучма нагадав, що з військової техніки в параді візьме участь один танк Т-34. "Ви знаєте, з техніки буде тільки танк Т-34, який буде везти прапор Перемоги", - сказав президент.

"Наш обов'язок й у тому, щоб віддати належне, вшанувати тих, хто дав можливість Україні й народам світу жити багато років", - додав він.

Як повідомлялося, на 28 жовтня в Києві запланований парад на честь 60-річчя звільнення України від фашистських загарбників.

Ряд політичних сил висловлювали побоювання, що зосередження військ у столиці пов'язані з можливістю введення надзвичайного стану й зриву президентських виборів 31 жовтня.

"Хочуть, посадимо Юлю Тимошенко, Зінченка на танк, хай будуть спостерігачами, щоб ми його не використали в інших цілях", - сказав Кучма.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування