Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук не проти, щоб Янукович у робочий час поводився як Клінтон

П'ятниця, 15 жовтня 2004, 16:00
Адміністрація президента не вважає порушенням закону участь Віктора Януковича у агітаційних заходах на свою підтримку в робочий час.

"Я закликаю цивілізовано розуміти норми демократичного життя", - сказав заступник глави АП Василь Базів на брифінгу в Києві.

Його попросили прокоментувати участь Януковича у московському форумі на його підтримку минулої п'ятниці вдень, у робочий час.

"А коли Буш літає по всій Америці – він це робить вночі?" - запитав у відповідь Базів.

Він розповів історію про США, яку, за його словами, бачив особисто: "Прилітає борт №1 з президентом у якийсь штат, Клінтона зустрічає представник Демократичної партії, вони ідуть до народу, мітинг, потім званий обід, за який платять по 10 десять тисяч. Потім Клінтон відлітає".

Під час брифінгу Базіва також попросили прокоментувати, чому Леонід Кучма не звільнив Віктора Януковича після його заяв про подвійне громадянство та статус державної для російської мови – адже, як відомо, Кучма розкритикував ці ідеї, а ще до того президент пропонував іти у відставку всіх чиновників, які не поділяють його погляди.

На це Базів сказав, що не може нічого додати до слів президента.

Водночас Базів розкритикував заяву посла Росії в Україні Віктора Чорномирдіна, який оцінював шанси запровадити в ЄЕП єдину валюту.

"Заява Чорномирдіна є приватною думкою, про рівень фаховості якої говорити не можна", - сказав Базів.

"Треба прагнути до такого рівня розвитку України, щоб її єдиною валютою стало євро", - додав він.

Водночас він сказав, що "особисту думку може мати будь-яка людина, від президента до звичайної людини".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування