Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Студенти звинуватили Януковича, Табачника і Кременя у перешкодах і пообіцяли не голосувати за зека

Субота, 16 жовтня 2004, 20:33
Учасники всеукраїнського Студентського Віче ухвалили у суботу резолюцію на підтримку Віктору Ющенка на президентських виборах.

"Нам набридло бути безправними кріпаками у власних університетах та інститутах, бачити зневіру й страх в очах співвітчизників, чути брехню з телеекранів і з вуст найвищих посадовців", - говориться в резолюції.

"Ми прагнемо змін на краще, як прагнуть їх мільйони наших співвітчизників", - наголошують студенти.

"Нас намагаються позбавити права на власну громадянську позицію, перетворити на слухняну масовку для підтримки колишнього кримінального злочинця, а зараз – кандидата на найвищу державну посаду від Кучми та його оточення", - говориться в резолюції.

Студенти відзначають, що уряд кинув усі сили на створення незаконних перешкод у проведенні студентського Віча.

"Прем'єр-міністр Янукович, віце-прем'єр Табачник, міністр освіти Кремінь та інші урядовці особисто працювали на зрив нашого зібрання", - заявляють студенти.

"Нас викликали до ректорів і деканів. Нас переслідували бандити. З наших автобусів знімали номери чи зупиняли в дорозі, а водіям погрожували. Нас виловлювали по вокзалах", - говориться в резолюції.

"Але ми сьогодні тут. Нас тисячі й тисячі. Ми – єдині", - заявляють студенти.

Студенти заявляють про підтримку Ющенка і наголошують, що владі не вдасться "обдурити людей, купити їх передвиборчими подачками чи сфальшувати вибори".

Студентська резолюція завершується гаслом "свободу не спинити!"

На студентське віче у Києві зібралося близько 20-22 тисяч молодих людей.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування