Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гавриш боїться, що йому підсунуть вибухівку

Четвер, 21 жовтня 2004, 18:06
Координатор неіснуючої парламентської більшості Степан Гавриш прогнозує прийняття держбюджету на 2005 рік після виборів президента.

"Бюджет буде прийнято тільки після президентських виборів, у бюджетному процесі повинен брати участь новий президент і новий уряд України", - сказав Гавриш заявив на прес-конференції у штабі Януковича.

При цьому він розкритикував пропозиції, внесені депутатами до урядового проекту державного бюджету, передають "Українські новини".

На думку Гавриша, ці пропозиції мають популістський характер і потребують значного збільшення дохідної й видаткової частини бюджету.

Як відомо, напередодні Верховна Рада у порушення бюджетного кодексу не схвалила бюджет на наступний рік. Фракції більшості ігнорували засідання парламенту.

Під час прес-конференції Гавриш також заговорив про розкол української нації.

"Відкривши сьогодні ящик Пандори, завтра ми не зможемо прогнозувати, що відбуватиметься, коли звідти вилетить те, що називається розбрат українського суспільства".

Цей розбрат, за його словами, "уже не раз призводив до розколу української нації, втрати державності і перспективи національного розвитку".

"Думаю, це небезпечна тенденція з точки зору завтрашнього діалогу", - додав Гавриш, слова якого наводить прес-служба центрального штабу Януковича.

"Після виборів президента Україна все одно залишиться. І нам потрібно буде простягнути один одному руку. Дуже важливо, щоб у цій руці не було вибухівки", - сказав він.

Читайте також:

Бюджет провалено. Литвин прогнозує, що депутатів назвуть "пройдисвітами"

Янукович не робитиме з бюджету гармошку

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування