Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щербань готує для Ющенка прийом з яйцями, братками й "грифонами"

П'ятниця, 29 жовтня 2004, 14:43
Сумська влада ретельно готується до зриву зустрічі Віктора Ющенка з виборцями, вважає нардеп Олег Рибачук.

Зокрема, джерела у МВС повідомили керівнику офісу Віктора Ющенка, що силовики області готують провокації для зриву зустрічі кандидата в президенти.

"Мені повідомили, що в Сумах готується провокація, в якій збираються задіяти бійців спецпідрозділу МВС "Грифон", - сказав Рибачук в коментарі Українській правді.

"Цей підрозділ підпорядковується безпосередньо начальнику УМВС Сумської області Миколі Плєханову. 30 переодягнених у цивільне перевертнів збираються нападати на людей, подібно до того, як це робилося під стінами ЦВК 23 жовтня", – зазначив Рибачук.

Йому також відомо про те, що з Донеччини в Суми приїхало 80 молодиків кримінальної зовнішності, і два десятки місцевих бритоголових "братків", одягнених у шкіряні куртки. Зараз, за словами Рибачука, "ця "чорна сотня" снує по площі біля готелю "Суми".

Рибачук повідомив, що протидіятиме цим провокаціям перевіреним способом.

"Як і під час візиту Ющенка на Черкащину, я направив звернення до всіх керівників правоохоронних органів області із вимогою перевірити наведені факти і вжити негайних заходів для попередження правопорушень і забезпечення громадського порядку", - заявив керівник офісу Ющенка.

Народний депутат відзначає, що порівняно з Черкаською та Полтавською областями, які нещодавно відвідав Ющенко, сумська обласна влада дуже ретельно поставилася до зриву мітингу.

Зокрема, студентів Сумської сільгоспакадемії, яку очолює відомий ректор–есдек Царенко, "озброїли" яйцями і змушуватимуть їх кидати ці предмети в учасників мітингу.

Рибачук також планує зустрітися з керівництвом сумського аеропорту і з’ясувати, чому від самого ранку там повідомили, що не будуть приймати літак Ющенка, хоча в місті чудова сонячна погода.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування