Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ніч виборів масово запрошують "на халявне пиво". Чи на бійку?

Субота, 30 жовтня 2004, 17:50
У ніч після виборів, з 31 жовтня на 1 листопада студентів у Києві запрошують на "Студентську ніч" – безкоштовний концерт з безкоштовним пивом в Національному Експоцентрі.

На концерті виступатимуть популярні російські виконавці "Глюкоза", "Корни", "Отпетые мошенники" та інші.

Молодь закликають прийти на дійство, пропонуючи "пиво та закусь на халяву", повідомляє прес-служба Ющенка.

"При всій повазі до донецької горілки та донецького пива "Сармат", роздавати їх безкоштовно серед натовпу молоді означає прямо провокувати їх на бійку", - вважає довірена особа Ющенка Микола Томенко.

Це підтверджується й інформацією про те, що в районі Експоцентру постійно перебувають люди з судимостями, наголосив Томенко.

На його думку, "якщо такі люди потраплять у студентське середовище, підігріте безкоштовним спиртним, однозначно відбудуться масові сутички".

За інформацією "Студентської хвилі", працівникам швидкої допомоги вже надійшла вказівка зосередити багато карет швидкої допомоги біля місця проведення заходу та очікувати на велику кількість випадків "передозування наркотиками та ушкоджень після бійок".

Крім того, як повідомляють штабу Ющенка виборці, 30 жовтня близько 12.00 на під’їздах до Києва було помічено 20 автобусів спецпідрозділу "Беркут" з номерами Автономної республіки Крим.

Крім того, близько 13.00 з боку Житомирської траси при в’їзді до Києва спостерігали колону військових автомашин, а о пів на третю було помічено 30 автобусів із пасажирами виключно чоловічої статі, які прямували з Дніпропетровська у бік Києва.

За повідомленням "5 каналу", з Чернігова в п'ятницю прибуло 22 автобуси зі студентами, яких привезли начебто на концерт на підтримку Януковича.

"Коли ми приїхали під Київ вже, автобуси повернули на Кончу Заспу. Коли автобуси уже в'їхали в ліс, усіх людей вивантажили: і хлопці, так звані "братки", почали пояснювати, що ми залишаємося в готельному комплексі".

"Вам заплатять, вас нагодують, буде випивка, сигарети - гуляйте, хлопці, ніхто не їде додому до завтрашнього дня", - розповідає учасник подій, журналіст Даніель Тат.

За його словами, тих, хто обурювався і хотів виїхати "відводили убік і розмовляли "по своєму".

"Тим, кому удалося утекти, піти через ліс, вони своїм ходом добралися до Чернігова. Інші знаходяться зараз там. Їх залишають і на сьогодні теж", - розповідає Тат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування