Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН ВВАЖАЄ, ЩО СИЛОВИКИ ПРОВОКУЮТЬ БЕЗПОРЯДКИ В ДЕРЖАВІ

Неділя, 31 жовтня 2004, 10:05
Спікер парламенту Володимир Литвин вважає неправильними заяви силовиків про готовність силовим методом забезпечити порядок на виборах.

Литвин розкритикував силовиків в коментарі журналістам, який він дав після свого голосування на виборах президента на виборчій дільниці Печерського району.

"Я не можу сприймати тих, які розмахують силою і розповідають про можливості, що у нас вистачить сил і спеціальних засобів, щоб утримати правопорядок", - сказав Литвин.

"Це ніщо інше як елемент провокування безпорядків", додав Литвин.

"Треба було сказати, що у нас все відбудеться чесно і демократично, а не педалювати негативні почуття, які є у кожної людини", - заявив Литвин.

На питання про можливе спеціальне засідання парламенту у ніч виборів Литвин сказав, що отримав таку пропозицію від фракції Соцпартії.

"Я оперативно направив цю пропозицію всім керівникам фракцій. Але підтримали її лише СПУ, БЮТ і Центр. Тож жодних підстав для позачергового засідання не було", - сказав він.

Литвин висловив переконання, що на виборах "жодної надзвичайщини не буде."

На питання про масові переміщення людей в день виборів Литвин сказав, що отримує ту ж інформацію, що і журналісти, а потім намагається на неї реагувати.

"Об’єднувати українців повинні програми, а не масові переміщення людей", - додав спікер.

Нагадаємо, що напередодні міністр внутрішніх справ Білоконь заявив про те, що для охорони громадського порядку на виборах буде залучено 147,4 тис. співробітників правоохоронних органів й 10 тис. членів громадських формувань. 1 листопада до Києва прибудуть 2,2 тис. військовослужбовців, підрозділів спеціального призначення, внутрішніх військ і МВС.

Також напередодні заступник Генпрокурора Кудрявцев попередив громадян про кримінальну відповідальність за участь у незаконних зібраннях під ЦВК у ніч виборів.

Читайте також:

Білоконь збере більше 157 тисяч правоохоронців, щоб захищати спокій

ГЕНПРОКУРАТУРА ПОПЕРЕДЖАЄ, ЩО САДЖАТИМЕ ЗА ЖБУРЛЯННЯ ЯЙЦЯМИ У КІВАЛОВА

ОБЕРЕЖНО! ПЛАН ДІЙ СПЕЦПІДРОЗДІЛІВ ПРОТИ НАРОДУ НА НІЧ ВИБОРІВ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування