Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЗІБРАЛА 233 ДЕПУТАТИ В БІЛЬШІСТЬ ДЛЯ ЮЩЕНКА

Неділя, 31 жовтня 2004, 15:13
Юлія Тимошенко заявляє, що в результаті переговорів із фракціями парламенту уже зараз є можливим формування більшості у 233 депутати.

"З ранку вчорашнього дня я веду переговори із серйозними впливовими людьми в парламенті для формування нової більшості. Станом на 15:30 сьогоднішнього дня є 233 депутати, які готові вступити в більшість", - сказала Тимошенко.

Вона не сказала, з якими фракціями велися переговори. Водночас всі присутні на прес-конференції відзначили, що Тимошенко буквально випромінювала радість.

За словами Тимошенко, формуватися більшість почнеться відразу після виборів, "бо у нас не буде часу ні на презентації, ні на бенкети, ні на інавгурації".

На питання, яке майбутнє чекає Кучму, Тимошенко сказала: "Знаєте, сьогодні вранці я себе спіймала на думці, що мені абсолютно байдуже, яке майбутнє в Кучми, Суркіса, Медведчука чи Януковича. Головне, що вони не зможуть нам перешкодити діяти для добробуту людей".

"Вони можуть чи летіти (з України), чи їхати, чи в підземелля залягуть", - сказала вона.

Тимошенко також висловила жаль з приводу того, що Ющенка не підтримали лідери СПУ і КПУ.

"Олександр Олександрович як лідер СПУ діяв нелогічно. Побачимо, які будуть наслідки, але вони не забаряться".

Вона також сказала, що "результати цих виборів будуть катастрофічні для влади і для лідера КПУ Петра Симоненка". "На жаль, для нього, не для нас", - додала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування