За Януковича роздають продпайок. Його одноголосно підтримала виправна колонія

Неділя, 31 жовтня 2004, 15:26
На Луганщині виборцям у день голосування вручалися продовольчі пайки від кандидата Віктора Януковича.

Як повідомляє прес-служба штаба Ющенка, в середній школі №59 міста Луганська (105-ий округ, дільниця №33) молодим виборцям вручаються "продовольчі подарунки" від імені Януковича.

Люди, які вручають подарунки, закликають молодь голосувати "за прем'єра".

Також прес-служба повідомляє, що на кордоні між Чернівцями і Снятином розміщена велика кількість вантажної техніки для блокування дороги в ніч з 31 жовтня на 1 листопада.

Шоферів пасажирських мікробусів попередили, щоб вони після обіду не їздили по трасі взагалі.

У селах Буковини – Неполоківці, Лужани, Мамаївці - стоять міліціонери з автоматами Калашнікова і обшукують всі буси. Причину обшуків не вказують.

Від довірених осіб Ющенка у ТВК № 207 (центр м. Хотин), надійшло повідомлення, що близько 700 виборців не включено до списків для голосування.

А у Садгірському районі Чернівців суддя місцевого райсуду відмовляється приймати скарги від виборців, яких або не включили до списків, або у написанні їхніх прізвищ виявилося багато помилок.

У Рівному зафіксовано перший випадок голосування за відкріпними посвідченнями однієї людини на двох виборчих дільницях.

За інформацією народного депутата Василя Червонія, мешканець Запорізької області Філон Микола Миколайович проголосував відкріпним посвідченням з номером 0512011 спершу на 56-ій дільниці, а потім – відкріпним посвідченням з номером 0512015 на дільниці №58.

В той же час, як повідомляє прес-служба УНП, у селі Бошкове Полтавського району виправна колонія ВТК №16 одностайно підтримала кандидата Віктора Януковича.

"Із 801 ув’язнених, за свого колишнього "колегу" проголосувало 800. Один голос випадково був відданий за Віктора Ющенка", - повідомляє прес-служба.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: