Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко хоче правду про Ющенка до виборів. А Литвин не підганятиме комісію

Середа, 6 жовтня 2004, 12:00
Керівник штабу Віктора Януковича Сергій Тігіпко вважає, що висновки щодо отруєння Віктора Ющенка до кінця виборчої кампанії не будуть отримані".

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі для "Фактів" каналу ICTV.

Він звернув увагу на відсутність медичного підґрунтя від політичної заяви про навмисне отруєння Ющенка.

За словами Тігіпка, віденські лікарі, які обстежували пацієнта з України, дуже обережно кажуть про можливі причини його хвороби.

Тігіпко вважає, що у цій скандальній справі свої висновки мають спочатку оприлюднити лікарі і судові експерти, а вже потім політики.

"Те, що почув після цього, почитав заяви лікарів, із заяв Олександра Зінченко – для мене все це говорить тільки про одне: що дійсно якоїсь остаточної інформації, остаточних висновків у лікарів нема", - сказав він.

" Але вже прозвучало страшне слово "отруєння" і страшне слово "замах", на весь світ прозвучало. І я вважаю, що вихід сьогодні один: штаб і один з основних кандидатів – Віктор Ющенко – повинні відкликати свої заяви про отруєння і про замах, а після того, коли ми отримаємо остаточну інформацію від лікарів, робити гучні заяви", - зазначив Тігіпко.

"Але на мій погляд, і я це прогнозую, що ніяких остаточних висновків лікарів до кінця виборчої кампанії ми не отримаємо", - сказав керівник штабу Януковича.

В той же час, у середу спікер парламенту Володимир Литвин на вимогу фракції "Регіони" про звіт комісії по Ющенку заявив, що вона доповість, коли буде готова.

Читайте також:

СОРАТНИКИ ЯНУКОВИЧА ВИМАГАЮТЬ ВІД ЮЩЕНКА ЗНЯТИСЯ З ВИБОРІВ

Партійці Януковича створять свою комісію, яка розкаже правду про Ющенка?

Все про отруєння Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування