Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ЧЕКАЄ ВІД ПУТІНА ІМПУЛЬСУ З ПРИВОДУ ВИБОРІВ

Субота, 9 жовтня 2004, 17:23
Президент України Леонід Кучма заявляє, що його хвилює не стільки питання, хто переможе на виборах, а те, яким шляхом піде країна після виборів глави держави.

Про це він заявив у суботу в Москві на початку зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у підмосковній резиденції російського лідера Ново-Огарьово.

Кучма відзначив, що Україна "переживає один із найвідповідальніших періодів у своїй історії".

"Від відповіді на питання - хто? - залежить майбутнє, насамперед, України, і не тільки України. Коли мене запитують про президентську кампанію, мене не стільки хвилює питання "хто?", а що буде після президентських виборів, яким шляхом піде Україна", - підкреслив Кучма.

За словами Кучми, його цікавить, чи піде країна по тому шляхи, "який сьогодні дав результати", або тим шляхом, "який буде ревізувати, ставити під сумнів те, що відбувалося 10 років".

Президент України переконаний, що в другому випадку "це буде або зупинка, або, може, рух у протилежний бік".

"А від цього результат відомий", - сказав він. "Наша зустріч буде сприяти тому, щоб імпульс якиїсь дати", - відзначив президент України.

Кучма сказав, що із задоволенням прийняв запрошення Путіна особисто поздоровити його з днем народження.

"Це дійсно привід, щоб обговорити багато-багато питань – вони є в нас на двосторонньому рівні, і по всьому, що відбувається навколо нас і у світі", - сказав він.

Глава української держави відзначив, що спільними зусиллями "легше відстоювати наші інтереси".

"І те, що ми маємо можливість при зустрічі сказати один одному "дякую", у першу чергу, за наші економічні відносини, які бурхливо розвиваються. Дійсно, наші зустрічі дають додатковий імпульс всім іншим. Погода в нас нормальна, не штормить, давайте працювати, давайте результат на благо наших країн", - підкреслив Кучма.

Путін 7 жовтня відсвяткував 52-річчя з дня народження. У суботу на святкування разом із Кучмою прибув кандидат від влади Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування