Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ВІДДАСТЬ ВЛАДУ "ТЮТЄЛЬКА В ТЮТЄЛЬКУ". І залишиться з Лєною і Сєрьожею

Четвер, 11 листопада 2004, 18:54
Президент Леонід Кучма хоче віддати владу якнайшвидше відразу після оголошення переможця виборів президента.

"Єдине буду просити, щоб цей процес між виборами, між 21 листопада і інавгурацією (нового президента), не затягувався", - сказав Кучма журналістам після презентації свого фонду.

"Я готовий хоч в день оголошення, чи на другий день після оголошення результатів виборів – щоб цей процес (передачі влади) відбувся", - додав Кучма.

"Я не знаю, чи є в українському словнику слово "тютєлька"... Але я вже говорив, що я проработаю от "тютєлькі" до "тютєлькі". До передачі повноважень слідуючому президенту", - також сказав Кучма.

"Ми сьогодні не американці, у яких довгий час передачі повноважень. Нам це треба робити спритніше. Набагато", - сказав Кучма.

Фонд Кучми, де він працюватиме на пенсії, буде називатися "Україна".

На питання, яку назву буде носити посада Кучми у фонді, він пообіцяв "порадитися зі своїми колегами". "Але я обов’язково відійду від слова "президент", - додав він.

Очевидно, якби посада в Кучми у фонді була "президент", то тоді це звучало б неоднозначно: президент "України" Леонід Кучма.

На питання, хто піде з ним працювати у фонд, Кучма сказав: "Лєна".

Він мав на увазі свого прес-секретаря Олену Громницьку.

Потім Кучма вказав на ще одну людину: "Вон еще один красавЕц стоит". "Серёжа! Серёжа! Серёжа Лёвочкин. Що, поганий хлопець?! Дивіться, який файний!", - пожартував Кучма з журналістами.

"Зі мною ідуть мої радники, консультанти. Ви знаєте, за законом, вся патронатна служба уходить разом із президентом. Наскільки ми радились, вони хочуть піти зі мною. Я щасливий від цього. Мені приємно було з ними працювати. Думаю, їм також", - сказав Кучма.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування