Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович тренується, щоб вийти на дебати без навушника

Четвер, 11 листопада 2004, 22:11
Команда Віктора Януковича вважає, що дебати "однозначно" підвищать шанси їх кандидата на перемогу у другому турі виборів.

Як заявив представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш, його кандидат завжди був готовий до таких дебатів.

За словами Гавриша, він упевнений у перемозі Януковича на дебатах, бо його передвиборча кампанія є більш програмною, вмотивованою і змістовною, ніж кампанія Ющенка.

Також Гавриш зауважив, що сильною стороною Януковича під час дебатів стане зовнішньополітична програма розвитку України як "ефективного партнера" ЄС, Росії, країн СНД, де ключовою стала стратегічна співпраця з Росії.

Крім цього, на думку Гавриша, на користь політики Януковича говорить програма "Нова взаємодія" і концепція нового соціального партнерства персонально з кожним громадянином України.

У її рамках кожний бажаючий зможе перевірити використання бюджетних коштів місцевими органами влади, таким чином здійснюючи контроль над нею як суверен.

Водночас неформальний радник Януковича Тарас Чорновіл повідомив, що і він, і представники штабу аналізують всі можливі питання, які можуть бути з боку Ющенка.

"Такі речі завжди відпрацьовуються. Але я можу сказати однозначно, що коли будуть відбуватись самі дебати, він (Янукович) буде сидіти сам на сам з Ющенком", - сказав Чорновіл.

На думку Чорновола, у Януковича під час ефіру не буде суфлера. "Ніяких переговорних пристроїв не буде. Там він буде висловлювати свою позицію як кандидата у президенти", - зазначив Чорновіл.

Чорновіл розповів, що основну увагу Янукович приділятиме соціальним питанням.

"Хто перейде на брутальність, той програє дебати", - зазначив Чорновіл.

За його словами, теледебати, які відбудуться 15 листопада на УТ-1, мають бути гострою, а не брутальною дискусією.

УНІАН, "Громадського радіо"

Читайте також:

Ющенко хоче запитати у Януковича про його судимості

Подивитися на живих Ющенка і Януковича прийдуть 500 осіб

ЯНУКОВИЧА УМОВИЛИ ВИЙТИ НА ДЕБАТИ ЛИСТИ ТРУДЯЩИХ. Тепер він гратиме на своєму полі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: