Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович попередив Кабмін перед виборами: "завдання всі знають"?

Середа, 17 листопада 2004, 09:57
Прем'єр Віктор Янукович, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у Києві в середу, доручив членам уряду забезпечити всі необхідні умови для участі громадян країни в 2-ому турі президентських виборів, призначеному на 21 листопада.

"Завдання всі знають - у цей день забезпечити всі необхідні умови для громадян нашої держави, щоб люди мали можливість прийти на виборчі дільниці, проголосувати, повернутися додому. І там було тепло, була тепла вода", - сказав прем'єр.

Він особливо доручив забезпечити роботу всіх комунальних служб. "Там, де є необхідність підсилити цю роботу, розібратися в ці останні дні", - дав завдання Янукович.

Він також нагадав, що 21 листопада виповнюється 2 роки з початку формування чинного уряду.

У зв'язку із цим прем'єр доручив почати формування звіту про роботу Кабміну за цей час і підготовку нової програми, відповідно до раніше прийнятої стратегії соціально-економічного розвитку України до 2015 року.

Янукович також поздоровив працівників сільського господарства з їх святом, яке відзначається 21 листопада. Він також зауважив, що цього року в Україні зібрано найкращий урожай за всі роки її незалежності - 45 млн. тонн зернових.

Інтерфакс-Україна



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування