Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попи і Кірпа везуть на Київ "провокаторів" проти Ющенка за 15 тисяч доларів

Середа, 17 листопада 2004, 12:51
На четвер у Києві заплановане проведення масштабного Хресного ходу проти Ющенка, для чого у середу в столицю з регіонів їдуть "десятки автобусів і поїздів".

Про це повідомив народний депутат Олег Рибачук.

Рибачук стверджує, що Міністерство транспорту всіляко сприяє організованій доставці людей у Київ, повідомляє прес-служба депутата.

"Відомство Кірпи одержало завдання забезпечити в поїздах до 1000 місць спеціально для тих, хто їде на Хресний хід. Це ж стосується й автобусів", - відзначає народний депутат.

Також у середу депутатові подзвонив високопоставлений священнослужитель, близький до Лаври, й повідомив, що в "середньому кожен єпископ за мобілізацію віруючих і їх доставку в Київ одержав до 15 тисяч доларів на сході, а їхнього колеги на заході - біля тисячі, духівництво середнього рангу одержало по 200 гривень".

Тим часом, Луганська єпархія відправила своїх віруючих спецрейсом у Київ для підтримки Віктора Януковича.

Поїзд №552, без опізнавальних знаків, передбачуваний транзитний маршрут "Луганськ-Київ-Дніпропетровськ", відправився об 11:40 у середу з Луганського залізничного вокзалу, повідомляє прес-служба луганського штабу Ющенка.

"22 переповнених вагони, огрядні попи із хрестами на пузах, тисячі бабусь із паличками безкоштовно їдуть на Хресний хід, який, на їх думку, зарадить розколу в Україні", - говориться у повідомленні.

На наше питання, навіщо вони їдуть у столицю, люди викрикували: "Ми за Януковича! За найдобрішого християнина! Він не дасть розколоти землю українську, захистить нас від всіх лих і нещасть! Наші віра й надія не дадуть антихристові Ющенку виграти вибори!".

Прес-служба відзначає, що люди є парафіянами Луганської й Старобельскої єпархій, чиє керівництво нібито "уже давно продалося владі".

Раніше нардеп Олег Рибачук заявив про те, що керівництво східних єпархій робить тиск на Митрополита Української православної церкви Московського патріархату Володимира.

За його словами, після того як Володимир благословив Ющенка, до нього прийшли керівники донецької й маріупольської єпархій, які погрожували замінити його іншою людиною, якщо він не буде дотримуватися правильної лінії.

Рибачук також повідомив, що за кілька днів до виборів проти Ющенка готується провокація при участі церкви – "так званий хресний хід, що організовує УПЦ МП”.

Читайте також:

Янукович і Медведчук шантажують митрополита і готують ходу проти Ющенка?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування