Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Київ привезуть 150 тисяч відкріпних за Януковича

Неділя, 21 листопада 2004, 14:23
У Києві за відкріпними талонами може проголосувати близько 150 тисяч людей із різних регіонів Східної України.

Про це повідомляє прес-служба штабу Ющенка

Голосування за відкріпними талонами груп молодиків спостерігають у Києві,
зокрема, на дільниці №52 на Оболоні. Молодики сказали, що їх поселили в гуртожитку, адреси якого вони не знають.

Також із Черкас до Києва прибули 7 автобусів з виборцями, які голосуватимуть в столиці за відкріпними талонами, а не у своєму місті.

Збирати людей у Черкасах почали о пів на шосту ранку. Першу групу завантажили біля готелю "Центрального". Інші - на площі імені Леніна. Потім колона вирушила на житловий масив "Луначарка". Там організатори десанту перевірили списки громадян і роздали кожному по 5 відкріпних талонів.

Як повідомив представник штабу Ющенка в 197-му виборчому окрузі Черкас Валентин Панов, у групах в основному молодь. За його словами, студентів місцевих вузів примусово зібрали паспорти й пообіцяли їх повернути лише після голосувань в Києві за відкріпними.

Прихильники Ющенка намагалися не випустити колону автобусів із Черкас. Однак водії порушили правила, виїхали на газон і в супроводі представників ДАІ вирушили до Києва.

Також у Луганську на вулиці Лермонтова в Луганську біля будинку Холдинг "Луганскуголь" зафіксовано 10 автобусів голосуючими по відкріпними талонами. 4 з них прибутку із шахти "Сутоган", приналежність інших - не встановлена.

У місті Антрацит (111 округ) курсують автобуси номера: В 808МО, В901АЕ, АС902, Н100ЇЇ, ДО367МТ, на яких їздять шахтарі й голосують за російськими паспортами.

Всі автобуси розфарбовані в кольори Януковича, постачені символікою партії "Регіон". По місту їх супроводжують машини міліції й ДАІ, -повідомляє регіональна прес-служба штабу Ющенка.

Комітет виборців повідомляє, що в Запорізькій області на 12:00 міжнародними спостерігачами були виявлені 7 пасажирських автобусів, що перевозили людей з дільниці на дільницю: Газель 08906 НР, Синій "Богдан" 46065 КТ, Ікарус 4902 ВЕК, Ікарус 0565 НА, Блакитний Ікарус 44903 ПТ, Червоний Ікарус 3010 ЗПП.

А в Черкаській області, за даними КВУ, на дільниці №36 197 округу, (військова частина в селі Оршанець) – у суботу з’явилося 3000 нових солдат, які будуть тут голосувати.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування