Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністр оборони заявляє, що передислокації військ не буде

Середа, 24 листопада 2004, 11:18
Міністр оборони України Олександр Кузьмук запевняє, що жодних передислокацій військ і бойової техніки, не пов'язаних з планами бойової підготовки, не відбувається, і не відбуватиметься.

В середу він звернувся до військовослужбовців Збройних Сил України з вимогою і проханням зберігати спокій, виваженість в діях і вчинках.

Він також просить військовослужбовців "й надалі сумлінно виконувати свій конституційний обов'язок, у відповідності до Основного закону держави – Конституції України", повідомляє сайт Кабміну.

"Вибори, в яких ви брали участь, відбулися у відповідності до чинного законодавства, без жодного порушення з вашого боку".

"Незважаючи на чутки і провокаційні повідомлення, запевняю вас, що жодних передислокацій військ і бойової техніки, не пов'язаних з планами бойової підготовки, не відбувається, і не відбуватиметься. Всі військові частини знаходяться в місцях постійної дислокації, займаються плановою діяльністю і завершують підготовку до нового навчального року", йдеться у заяві міністра оборони.

Він заявив, що пишається тим, що "у цій складній ситуації ви є зразком сумлінного виконання свого конституційного обов'язку, є прикладом для інших силових структур, всього українського суспільства".

"У суспільства не може бути сумнівів, що Збройні Сили, як складова українського народу, завжди служитимуть виключно його інтересам", заявляє Кузьмук.

Він закликав армію "до спокою, витримки, зразкового виконання обов'язку перед Батьківщиною".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування