Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко дав владі на роздуми один-два дні

Неділя, 28 листопада 2004, 10:49
Команда Віктора Ющенка дає владі на роздуми одну – максимум дві доби, повідомив в ефірі каналу „Ера” Олександр Зінченко.

"Кризовий стан у країні продовжуватися довго не може. Тому головною ознакою переговорів буде намагання максимально звузити їх терміни", - зазначив Зінченко.

"Якщо потяг не рухається – немає сенсу його чекати”, – сказав він.

Він пояснив, що опозиція не мала права відмовлятися від того, аби вирішити ряд питань шляхом переговорів.

Зінченко знає, що “люди вимагають рішучих дій", і обіцяє, що опозиція буде "енергійно боротися за права своїх громадян”.

Віце-спікер парламенту висловив упевненість, що на боці опозиції сьогодні “правда й масова підтримка народу”. А народ, наголосив він, "уже показав, що не дозволить владі тиснути на себе".

Як відомо, „Наша Україна” вимагає переголосування другого туру виборів 12 або 19 грудня.

Зінченко також сказав, що політики, які виголошують гасла сепаратизму, мають бути притягнено до кримінальної відповідальності.

"Єдність України – це величезне надбання українського народу. І той політик, який зазіхає на святе – на гідність України, є приреченим" – прокоментував він заяви політиків зі східних і південних регіонів країни про бажання створити автономію.

"Такі вчинки мають усі ознаки зазіхання на Конституцію та суверенітет держави", – наголосив він.

Віце-спікер нагадав політикам, які виношують подібні плани, про наслідки таких процесів.

"Згадайте, до чого це призвело на Кавказі, Придністров'ї та в інших регіонах". "Будь-який сепаратизм в сучасних умовах є приреченим", зазначив Зінченко й настійливо порадив політикам "не експортувати сценарії таких загрозливих явищ у регіони".

"Люди від цього не стануть заможнішими та щасливішими", – переконаний віце-спікер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування