Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко звинувачує Януковича у підкупі парламентарів

Вівторок, 30 листопада 2004, 17:30
У Верховній Раді України утворилася "ситуативна корумпована більшість, яка, практично, руйнує надію народу".

Про це заявила в інтерв`ю журналістам лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Вона заявила, що опозиція діятиме "всіма парламентськими засобами", щоб не дати змоги прийняти постанову, якою передбачається скасувати рішення парламенту від 27 листопада щодо визнання порушень під час виборчого процесу, а також необхідності відставки ЦВК та призначення його нового складу.

Тимошенко підкреслила, що у вівторок провладним фракціям та комуністам не вдалося прийняти цього рішення завдяки людям, які беруть участь в акції протесту.

За її словами, сьогодні терміново була зібрана частина Комітету національного порятунку на чолі з Віктором Ющенком, який прийняв рішення, щоб люди побачили, як народні депутати "зраджують народ не з-за меж ВР, тому їх впустили до Верховної Ради".

Вона висловила вдячність всім учасникам акції, які були вдень біля парламенту, уряду, адміністрації президента та на Майдані, що не дозволило скасувати рішення парламенту від 27 листопада. Тимошенко підкреслила, що "без їх боротьби, без їх присутності" цього б зробити не вдалося.

Тимошенко зазначила, що та ситуативна більшість у парламенті, яка утворилася 27 листопада, була "психологічно зруйнована, підкуплена, і переговорним процесом, який проводить Віктор Янукович, дезорієнтована".

Вона зазначила, що хоче вірити, що президент України Леонід Кучма не стане "остаточним зрадником" і звільнить губернаторів, які ініціювали розкол України, призначить новий чесний склад ЦВК і звільнить прем'єра Януковича з посади, щоб були рівні умови для двох кандидатів в боротьбі за посаду президента України.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування