Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича був "лівий" день. Але Симоненка він не переконав

П'ятниця, 5 листопада 2004, 15:32
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович і керівництво Комуністичної партії країни обговорили ініціативи в соціальній сфері в ході зустрічі в п'ятницю вранці.

Про це повідомив лідер Компартії Петро Симоненко на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна".

"Прем'єр запросив нас, і інформуючи, запитав, як ми будемо ставитися у Верховній Раді до тих ініціатив, з якими він збирається виступити на урочистих зборах, присвячених працівникам соціальної сфери", - пояснив Симоненко.

За його словами, ці ініціативи, зокрема, передбачають "щоб Верховна Рада дуже серйозно поставилася до прийняття бюджету, а також до наповнення бюджету".

"Ми вислухали його пропозиції й ініціативи, а зараз будемо думати, які можливі наслідки цих ініціатив, чи є вони реальними, і люди одержать конкретну допомогу, або це чергова політична балаканина", - відзначив Симоненко.

При цьому він додав: "Ми не хочемо, щоб соціальною демагогією, чим до цього годували наш народ, продовжували годувати й зараз. Тому наша позиція залишається неззмінною. Які ініціативи сьогодні б не звучали, ми будемо виходити з того, щоб потрібно сьогодні поліпшувати умови життя реально наших людей".

У п'ятницю Янукович також провів зустріч із главою Прогресивної соціалістичної партії Наталією Вітренко.

Як повідомили агентству "Новини-Україна" у прес-службі уряду, у ході зустрічі Янукович і Вітренко обмінялися думками щодо їх позицій по зовнішньополітичних питаннях, зокрема, щодо участі України в створенні Єдиного економічного простору.

Також розглядалося питання про надання російській мові статусу офіційної.

Коментуючи результати зустрічі із прем'єр-міністром, Вітренко заявила:

"Люди, які хотіли б, щоб Україна була державою з розвиненою індустрією, сільським господарством, щоб Україна була в братерстві з Росією й Бєларуссю, щоб в Україні була справедливість, - такі люди будуть голосувати за Януковича".

За словами лідера ПСПУ, "позиція прем'єр-міністра збігається з нашої щодо багатьох питань, але головне, що Віктор Янукович - це кандидат у президенти, який вирішує й буде вирішувати проблеми людини праці".

Вона також висловила впевненість, що соціалісти й комуністи підтримають кандидатуру Януковича.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування