Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко забере час Януковича. А Тимошенко хоче подарувати Ківалову помаранчеву стрічку

Субота, 6 листопада 2004, 16:37
Віктор Ющенко збирається виступити у телеефірі, відведеному для дебатів, незалежно від того, чи прийде на них Віктор Янукович.

"Зараз дуже важлива робота у центральних ЗМІ. Незалежно від того, чи буде кандидат від влади на теледебатах, я маю намір повністю використати свій час, щоб довести до народу позицію свою та моїх колег", - сказав Ющенко журналістам після мітингу в суботу.

Як відомо, Янукович відмовився від дебатів з Ющенком. За законом, дебати мають відбутися 19 листопада протягом 100 хвилин на УТ-1. Якщо один із кандидатів на них не прийде, його час повністю віддається його опоненту.

Про свої плани між першим і другим туром Ющенко сказав: "Ми плануємо частину обласних турів, які проведемо разом з нашими партнерами".

"Тури будуть по тих областях, де вважаємо, що була вчинена велика дискредитація виборця, або де наших виборців є набагато більше, а рівень фальсифікації, формування комісій девальвували наші результати".

"Тобто ми братимемо увагу на ті точки, де може бути максимальна віддача", - додав Ющенко.

Ющенко вийшов до преси разом із Тимошенко і Морозом.

Тимошенко запитали, щоб вона побажала у цей день главі Центрвиборчкому Сергію Ківалову. "Щоб він спробував жити по закону. Якщо він спробує це перед другим туром – це буде прекрасно".

Тимошенко також захотіла передати Ківалову оранжеву стрічку, які масово носять прихильники Ющенка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування