Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко сумнівається в професійності постпреда Кучми

Понеділок, 8 листопада 2004, 10:17
Партія "Єдність" вважає абсурдною заяву депутата-представника президента в парламенті Олександра Задорожнього про фальсифікацію виборів у Києві.

"Ми вважаємо, що професійному юристові для об'єктивності варто хоча б порівняти відсотки голосів за основних претендентів. Тоді стає очевидною абсурдність висловлювання про 50 відсотків голосів", - сказано в заяві партії.

Партія вважає, що заява Задорожнього - спосіб пояснити низькі рейтинги Януковича в Києві, передають Українські Новини.

"Єдність" також стверджує, що мотиви Задорожнього могли бути особистими.

"Не варто, мабуть, скидати з рахунків особистісний фактор "обвинувача". Адже Олександр Задорожній став народним депутатом, балотуючись від "Єдності"... Але одержавши мандат парламентарія, він, по суті, втратив зв'язок з партією, за що і був виключений з її лав", - сказано в заяві.

"Єдність" стверджує, що вона сама зробила все можливе, щоб вибори в Києві пройшли чесно і прозоро, і офіційні спостерігачі на виборах і представники штабів оцінили рівень проведення виборів у столиці.

"А заяви, які почали оприлюднювати на третій-п'ятий день після 31 жовтня, свідчать насамперед про спроби окремих представників штабів свою провину за невміння працювати перекласти на інших", - сказано в заяві партії.

"Єдність" також декларує свій намір й надалі стежити за прозорістю і демократичністю виборів.

Як повідомлялося, 5 листопада штаб Януковича заявив про фальсифікацію виборів президента в Києві.

Зокрема, штаб, посилаючись на слова Задорожнього, заявив, що у разі проведення чесного голосування Янукович міг одержати щонайменше 50% голосів киян.

Читайте також:

Штаб Януковича скаржиться на підкуп й споювання виборців. Ющенком?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування