Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенківці Ківалову подарують "гуцульський комп'ютер"

Понеділок, 8 листопада 2004, 12:29
В понеділок о 16.00 на Вічевому майдані Івано-Франківська відбудеться акція в рамках марафону "Народ не здолати!", під час якої жителі міста готують подарунок голові Центрвиборчкому Сергію Ківалову – "гуцульський комп’ютер".

Жителі Івано-Франківщини зможуть побачити та почути виступ Віктора Ющенка на відкритті марафону у Києві 6 листопада, який буде транслюватися на площі міста, повідомляє прес-служба центрального штабу Ющенка.

До учасників акції звернуться депутат України Євген Гірник та відомий український письменник Юрій Андрухович.

В той же час на Черкащині, в Уманському районі, представники прокуратури намагалися обшукати обійстя прихильниці Ющенка під приводом, що нібито там є два гранатомети.

Громадянка заявила при цьому, що якщо гранатомети там є, то їх підкинули самі правоохоронці. При обшуку зброї не було знайдено, повідомляє прес-служба центрального штабу Ющенка.

Як повідомив голова комітету по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю Володимир Стретович, ще один подібний дзвінок надійшов від іншого прихильника Ющенка.

"Виявляється, їхня провина у тому, що вони працюють у штабі Ющенка. Прокуратура шаленіє, тут порушено кримінальну справу по папірцю, який знайдено у одного з членів комісії, де були проставлені цифри. І на цій підставі вони стверджують про підкуп виборців", - зауважив нардепутат.

"Оскільки Умань дала 57% за Ющенка, то відповідно, прокуратура надіслала спецгрупу з області, яка шаленіє і викликає всіх на допити. Приїжджають в село, затримують людей, вранці відвозять - ввечері привозять", - розповів Стретович.

Він також стверджує, що будуть терміново вживатися заходи, щоб припинити брутальний тиск на прихильників Ющенка та представників дільничних комісій.

В той же час в суботу в середній школі №17 міста Черкаси заступник директора наказала учениці 8-го класу залишити приміщення школи тільки через те, що на дівчині була помаранчева хустинка, повідомив прес-секретар Черкаського регіонального штабу Віктор Ющенка Степан Вінярський.

За словами батька учениці, який є головою заступника голови партії "Яблуко" Сергія Одарича, заступник директора пояснила, що напередодні педагогічний колектив збирав директор школи Сергій Саєнко та провів інструктаж.

Тому заступник директора, "коли наказувала Наталі залишити приміщення школи, виконувала інструкції директора щодо заборони агітації у школі".

Одарич також розповів, що заступник директора назвала носіння хустинки агітацією, але не змогла назвати статті якого закону, чи які акти, що мають законну силу, порушила його донька, а також якісь правила, що встановлюють форму одягу у школі.

"Заступник директора вибачилася перед Наталею і переді мною за свої дії і визнала, що діяла неправильно", - розповів Одарич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування