Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка здивувало, що Янукович не відповідав на його питання. Янукович сподівається на мир

Понеділок, 20 грудня 2004, 20:53
Кандидат Віктор Ющенко вважає теледебати з кандидатом-прем'єром у відпустці Віктором Януковичем більш динамічними, ніж дебати перед другим туром виборів президента.

Про це Ющенко сказав журналістам після теледебатів, які відбулися в понеділок, передає Український вибір.

Зі слів Ющенка, дебати пройшли в більш динамічному форматі, що дало можливість опонентам висловити свої позиції з ряду питань, порушених під час обговорення.

При цьому Ющенко підкреслює, що його здивувала позиція його опонента. "Мене відверто здивувало, що Віктор Федорович (Янукович) не відповідав на мої питання", - сказав Ющенко.

"Коли я декілька разів чув про закон про вибори, не потрібно за 2-3 дні до виборів дурити голову", - також сказав Ющенко.

Зі слів Ющенка, ті докори, які він адресував владі під час теледебатів, Янукович пробував переадресувати виборцям. "Начебто влада й виборці - сіамські близнюки", - сказав Ющенко.

На його думку, дебати повинні вплинути на виборців, які ще не визначилися зі своєю позицією під час переголосування другого туру виборів президента.

Водночас він не виключає, що викладені ним позиції з ряду питань - російська мова, політика у відношенні Росії, - зможуть позитивно вплинути й на прихильників Януковича.

Крім того, Ющенко підкреслив, що в ході дебатів йому не вдалося використати весь відведений йому час, оскільки його опонент дуже довго відповідав на питання й ставив їх.

В той же час, Янукович залишився задоволений теледебатами, проведеними Ющенком, і вважає, що вони дали змогу кандидатам донести свої позиції до виборців.

Про це Янукович сказав журналістам після завершення теледебатів.

"Сьогодні була можливість у виборця побачити наші позиції. Ми їх означили", - сказав Янукович.

Він додав, що те, що вони з Ющенком не змогли доказати в рамках теледебатів, вони скажуть під час зустрічей з виборцями, а також за час, відведений на телебачення й радіо.

Янукович зазначив, що йому на теледебатах вдалося висловити те, що він хотів сказати Ющенку.

Зокрема, він зазначив, що закликав свого опонента провести переговори для того, щоб домовитися про спільні дії після виборів. "Нам потрібно, українцям, домовлятися як жити на нашій землі без чиїхось підказок. Зрештою ми, українці, домовимось", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи є в нього талісман, який він використав на теледебатах, він сказав, що таким талісманом для нього є натільний хрест, який завжди при ньому.

Відповідаючи на запитання, хто, на його думку, переміг на теледебатах, він відповів, що це визначать виборці під час голосування 26 грудня.

Відповідаючи на запитання журналістів, що б він побажав Україні на Новий рік, він відповів, що побажав би стабільності й спокою, а також, щоб усі мали в домі ялинку з іграшками різних кольорів.

Читайте також:

ДЕБАТИ ЮЩЕНКА ТА ЯНУКОВИЧА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування