Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко прийшла на ефір у формі "Шахтаря" і сказала, що просила повіситися як мама

Вівторок, 28 грудня 2004, 23:00
Юлія Тимошенко назвала чорними технологіями слова? які приписуються їй щодо жителів Донецька, але вибачилася за ті образливі слова, які були сказані в запалі виборчої кампанії.

Про це вона сказала в середу, виступаючи в ефірі телеканала "Україна".

Відповідаючи на запитання про мету свого візиту, вона сказала, що їхала в Донецьк, щоб "об'єднати людей".

Вона сказала, що перемозі "Шахтаря" над "Барселоною" люди на Майдані раділи не менше, ніж рішенню Верховного суду. "Тому сьогодні я одягла цю форму "Шахтаря", яку одержала в подарунок від члена вашого клубу", - відзначила Тимошенко, що прийшла в студію в жовтогарячій формі донецького футбольного клубу.

На питання, чи не хоче вона вибачиться за обвинувачення на адресу Донецька, "єдині жорсткі" слова стосувалися депутатів, яким вона радила повіситися на синьо-білих шарфіках. Цей сюжет був показаний спеціально по ТРК "Україна" на початку ефіру Тимошенко.

"Ви повинні розуміти, що депутати - це велика родина, і якщо мати може сказати дитині, я тебе вб'ю, якщо не поснідаєш, то це не означає, що вона його дійсно хоче вбити. Іноді емоції виникають, але швидко проходять", - сказала вона.

У той же час, вона назвала "чорними" технологіями інші висловлення про те, що вона обтягне колючим дротом Донецьку й Луганську обасть, втопить Одесу в Чорному морі й закатати асфальтом одеський "7-й кілометр".

"Однієї з чорних технологій було те, що нарізали цитати брудні в штабах і подавали як слова опонента", - сказала Тимошенко.

"Жодна з них мені не належала, але я хочу вибачиться за те, що сказала нехорошого. Але з моїх вуст не було жодного образливого слова про донеччан і луганчан. І я приїхала, щоб розтопити кригу у наших відносинах", - додала вона.

Під час ефіру журналістки, що його ведуть ще кілька разів намагалися повторити питання про образи й "колючий дріт", після чого Тимошенко зажадала показати в ефірі цей сюжет.

"Єдину історію, яку ви знайшли в моїй політичній біографії, це ці шарфики, і якщо був би ще один сюжет, ми б обов'язково побачили, але я жодного слова образливого не сказала, і більше цього не цитуйте", - заявила жорстко Тимошенко.

Незважаючи на запевнення, що канал має такий сюжет, ведучі не змогли його показати, а замість нього показали відеоряд, як голосували старі й інваліди, супроводжуючи коментарем, що в Донецькій області на виборах померло 5 чоловік.

При цьому жінка, яка подзвонила, поставила Тимошенко питання про те, "чи не мучать її кошмари про померлих".

Після чого Тимошенко нагадала, що за пакет із цим законом не голосували Ющенко й вона разом зі своєю фракцією.

"Але за неї голосували в повному складі фракція Віктора Януковича, вся прокучмівська більшість і комуністи. І якщо ви вважаєте, що можна голосувати, а потім можна показувати такі сюжети, то не потрібно називати біле чорним", - підкреслила вона.

"Я проти того, щоб людей носили під руки, й вони там непритомніли", - додала вона, назвавши пакет "брудним компромісом".

Під час ефіру були включення з вулиці, під час яких лунали образи на зразок "злодійка!", "Тимошенко у в'язницю!", "Ющенківська повія". Люди на вулиці й ті, що дзвонили в студію, були настроєні дуже агресивно. У той же час, Тимошенко весь ефір зберігала "мирне ангельське обличчя".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: