Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Телевізійники просять доброї волі, щоб подарувати сиротам телевізори

Четвер, 30 грудня 2004, 12:52
Керівники телеканалів та радіостанцій започаткували проведення благочинної акції для дітей, що знаходяться у дитячих інтернатних закладах.

"В день, коли до людей приходять Різдвяні і Новорічні свята, є діти, які не в змозі отримати радість символічного новорічного подарунку. Але ж є ж ще ми, громада, яка може запалити вогники радості і надії в очах дітей...", - говориться в заяві.

Організатори благодійної "акції Доброї волі" планують зібрати від компаній та організацій – партнерів акції та передати дітям подарунки, що складаються із телевізора та музичного центру для кожного із 258 інтернатів, і індивідуального символічного подарунку для кожної дитини.

"Ми хочемо створити свято несподіванки і здійснення мрій для 33 000 дітей, що потребують подарунку із 258 дитячих інтернатних закладів", - зазначають вони.

Акцію планується широко висвітлювати на телеканалах.

Також організатори організують для населення "гарячу" телефонну лінію за телефоном 8 800 501 67 40, по якому можна поінформувати про потреби дітей та інтернатів до 1 лютого.

Акцію підтримали ІСТV, "Новий канал", "ЮТАР", СТБ, "Наше Радіо", "ТелеОдин", "Медіа Маркет", Хіт Фм, "Русское Радио", Kiss Fm.

Подробиці на сайті "Добра воля"

Читайте також:

МИ РАЗОМ, НАС БАГАТО, ДАВАЙТЕ ПОМАГАТИ!


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...