Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО І МОРОЗ ВИРОБЛЯЮТЬ ПЛАН. Позачергово парламент збереться у вівторок?

Неділя, 5 грудня 2004, 14:12
Кандидат в президенти Віктор Ющенко та лідер Соцпартії Олександр Мороз домовилися про спільні дії.

Про це повідомили на Майдані Незалежності депутати Микола Томенко та Юрій Луценко, передає 5 канал.

За їх словами, нарада між Ющеком та Морозом досі триває. Буде вироблено план спільних дій, який координуватиме дії фракцій у парламенті.

Такий план дій буде оприлюднено в неділю ввечері.

У той же час народний депутат фракції "Наша Україна" Ярослав Кендзьор заявив у неділю на мітингу у Львові, що позачергове засідання Верховної Ради України може відбутися вже у вівторок

"Уже зібрано 155 підписів, і це засідання може відбутися вже у вівторок", - сказав він.

Крім того, Кендзьор висловив упевненість у тому, що на цьому засіданні в парламенті буде 226 голосів для внесення змін у закон про вибори президента.

Однак, за його словами, він не сумнівається, що Леонід Кучма не підпише цей закон. "Президент засів у Конча-Заспі, у цих елегантних нетрях, але й там на нього вже полюють пікетники, немов на дикого звіра", - сказав Кендзьор.

Крім того, на мітингу у Львові більше 3 тис. осіб вимагали відставки уряду Віктора Януковича, генпрокурора Геннадія Васильєва й Центвиборчкому в повному складі.

Також учасники мітингу вимагали звільнити голів Донецької, Луганської й Харківської обладміністрацій і притягнути їх до кримінальної відповідальності за сепаратистські висловлення.

Інцидентів під час мітингу не зафіксовано, передає Інтерфакс-Україна.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування