Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прихильники Януковича ледь не захопили ТРК Ахметова

Середа, 12 січня 2005, 12:58
У Донецьку увечері 11 січня прихильники Віктора Януковича намагалися пройти в приміщення телерадіокомпанії "Україна", вимагаючи "звернути на них увагу і вести телерепортаж з площі Леніна".

Учасники акції повідомили, що декілька десятків прихильників Януковича близько 20.00 11 січня увійшли в будівлю, де розташована ТРК "Україна", з метою вимагати від працівників телекомпанії вести телепередачу безпосередньо з площі Леніна.

Проте у приміщення ТРК "Україна" їх не пустила охорона.

Незабаром в будівлю прибули "близько п'ятдесяти" бійців спецназу в повній екіпіровці, з палицями, які перекрили доступ в приміщення телерадіокомпанії, і вимагали від учасників акції розійтися. У неофіційній розмові з учасниками акції спецназівці сказали: "Ви тут нічого не ламайте, і ми вас не чіпатимемо".

Учасники акції залишили приміщення без інцидентів. Вони повернулися на площу Леніна, де встановлені намети, і продовжили мітинг на підтримку Януковича.

Наразі на площі встановлено 9 наметів, прихильники Януковича заявляють, що не залишать місця пікету, навіть якщо буде відповідне рішення суду.

УНІАН

Читайте також:

Донецький мер подасть на прихильників Януковича за "цю справу" до суду

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування