Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СПУ підтримає Тимошенко, бо не має нічого проти

П'ятниця, 28 січня 2005, 12:02
Фракція Соціалістичної партії має намір підтримати у Верховній Раді кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра у випадку внесення її президентом Віктором Ющенком.

Про це журналістам повідомив лідер СПУ Олександр Мороз, передають "Українські новини".

"Ми не маємо нічого проти Тимошенко", - сказав Мороз. Крім того, за його словами, СПУ не відчуває можливості протистояти цьому.

Мороз сказав, що він не почуває ніяких "ущемлених амбіцій", що він є керівником фракції СПУ в Раді й не претендує на будь-яку іншу посаду.

Мороз також сказав, що має намір зустрічатися з Ющенком з приводу кадрових питань.

За словами лідера СПУ, у його партії багато професіоналів, які могли б увійти до складу уряду.

Зокрема, Мороз вважає, що немає кращого кандидата на посаду міністра освіти й науки, ніж депутат Ради від СПУ Станіслав Ніколаєнко.

На установчому засіданні організації співробітників освіти, де були присутні Мороз і Ніколаєнко, перебував також виконуючий обов'язки міністра освіти й науки Василь Кремінь, який 26 січня вийшов із Соціал-демократичної партії (об'єднаної) у зв'язку з незгодою з переходом СДПУ(о) в опозицію до Ющенка.

Як повідомлялося, голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова Микола Томенко прогнозує підтримку Радою Юлії Тимошенко на пост прем'єр-міністра.

Фракція Комуністичної партії допускає можливість підтримки кандидатури лідера блоку її імені, депутата Верховної Ради Юлії Тимошенко при затвердженні її на посаді прем'єр-міністра в Раді.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...