Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пообіцяв красиву націю та запропонував діалог

П'ятниця, 28 січня 2005, 20:26
Президент Віктор Ющенко заявляє, що Україна може зробити вагомий внесок в розбудову нової Європи.

Про це він заявив під час виступу на міжнародному форумі в Давосі.

Він також зазначив, що помаранчева революція відкрила шлях Україні до нового співробітництва з Європою.

Ющенко також зазначив, що Україна готова зробити внесок у розвиток європейської безпеки і стабільності.

"Україна готова внести свій вклад у збереження стабільного енергопостачання Європи, запропонувати до розвитку свій великий транзитний потенціал", - сказав Ющенко.

"Ми вже тепер можемо розпочати діалог високого рівня з усіма з усіх питань енергетичної проблематики. Перспективним ми вважаємо залучення партнерів з країн Євросоюзу для створення газотранспортного консорціуму", - заявив Ющенко.

Він також зазначив, що Україна залишатиметься "надійним партнером ЄС у спільній боротьбі проти міжнародного тероризму та організованої злочинності".

"Переконаний, що ми маємо великі можливості для реалізації формули "процвітаюча Україна в успішній об’єднаній Європі". Ми готові підтвердити проголошені наміри щоденною системною роботою", - зазначив президент.

Він також зазначив, що у нього є команда, "здатна реалізувати мій план, нами розроблена національна стратегія європейської інтеграції, яка спрямована на швидке досягнення Україною критеріїв членства в Європейському союзі".

Він також розповів, що стратегія враховує досвід, набутий сусідами України.

"В ній враховано основні критерії: гармонізація правової системи, реформування правосуддя і правоохоронних органів, здійснення збалансованої зовнішньополітичної діяльності і втілення необхідних змін в діяльність урядових структур України. Новий уряд діятиме в межах цієї стратегії. Її виконання стане критерієм оцінки роботи всіх міністерств", - зазначив Ющенко.

Він зазначив, що ці цілі є реальними для нової влади і для української нації.

"Я вас вітаю від імені України, запрошую до України, для нас важливо, що в такий історичний час ви були поряд з нами", - звернувся він до учасників форуму.

"Звертаюсь до вас як президент – допоможіть Україні, ви скоро побачите європейську красиву націю. Спасибі вам. Сенк ю", - завершив Ющенко свій виступ.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...