Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко освятив кабінет Медведчука і вигнав Васильєва

Вівторок, 1 лютого 2005, 12:00
Олександр Зінченко обіцяє відмовитися від "телефонного права" та провести докорінні зміни при формуванні державного секретаріату при президенті України.

Про це він сказав в інтерв'ю "Україні молодій".

Щодо нової роботи, то Зінченко визнав, що працює в кабінеті Медведчука, який перед тим освятив. "Я до свого нинішнього кабінету без освячення не заходив. Я людина віруюча, тож освячення було, були священики...", - зазначив він.

Водночас, сам президент Ющенко до свого кабінету на Банковій ще не заходив, оскільки був у закордонному відрядженні.

Зінченко також повідомив, що зараз там ліквідуються певні управління.

На питання, чи буде ліквідовано управління інформаційної політики, яке очолював Сергій Васильєв і яке видавало темники, Зінченко відповів:

"Темники" ліквідовано як клас. Надалі ніхто не дочекається, навіть не доживе (я перехрещуся) до того, коли телеканалам, радіостанціям, газетам розсилатимуть подібні вказівки. Взаємодія з журналістами буде, але це буде взаємодія для пояснення своїх позицій, без жодного примусу. Щодо Васильєва, то він звільнений".

Зінченко також наголосив, що перші місяці роботи підуть не на "призначення нових людей на посади, а на переформатування мотивів роботи цих людей", оскільки інакше не можна буде змінити стару схему роботи.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: