Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Племінник Ющенка стане заступником губернатора

П'ятниця, 11 лютого 2005, 09:05
Племінник Віктора Ющенка Ярослав може стати заступником губернатора Харківської області.

Про це повідомив читачам форуму на сайті медіа-групи "Об'єктив" губернатор Харківщини Арсен Аваков.

"Ярослав (Ющенко) очолить принципово новий напрямок в обласній адміністрації - такого раніше не було - заступник по інвестиціях!", - сказав Аваков.

Свої аргументи на користь Ярослава Ющенка Аваков навів такі: "Освіта спеціальна фінансова, шалена енергетика і працездатність - чесна, гідна людина - крім іншого, один з реальних лідерів "Харківської жовтогарячої революції".

"Вас бентежить прізвище Ющенко? Мене точно ні! Молодий? Це той напрямок, де молодість - не перешкода, а козир!".

"Участь пліч-о-пліч у революційних подіях просто дозволила оцінити якості Ярослава як людини - і я їх оцінив високо - таке моє право людини: бачу-думаю-роблю висновок-дію!"

Як відомо, Ярослав Ющенко є сином старшого брата Віктора Ющенка Петра. Він, як і Аваков, брав участь у роботі харківського штабу майбутнього президента.

Під час спілкування з учасниками форуму Аваков також повідомив, що, імовірно, ДАІ в Україні буде усунута.

"За моєю інформацією з дуже компетентних джерел - служба ДАІ як така припинить своє існування найближчим часом - її замінить, найімовірніше, муніципальна-регіональна патрульна служба".

Аваков, що почав спілкуватися з читачами форуму 8 лютого, продовжує регулярно відповідати на питання, щоправда, у неробочий час. У четвер він дав першу відповідь в у 20:36 вечора.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування