Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ОБІЦЯЄ ВІДПУСТИТИ ВИКРАДАЧІВ ГОНГАДЗЕ, АЛЕ НЕ ВБИВЦЬ

Четвер, 17 лютого 2005, 14:50
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко гарантує представникам міліції, які мають відношення до справи Георгія Гонгадзе, але не пов'язані безпосередньо із вбивством журналіста і нададуть інформацію щодо цієї справі, що вони залишаться на свободі та у правоохоронних органах.

Про це він сказав під час представлення нового керівника міліції Київської області полковника Віталія Яловенка.

"По домовленості з президентом України я, міністр внутрішніх справ, даю гарантію усім тим, хто дасть інформацію про свою участь у цій справі, якщо вони не пов'язані безпосередньо з убивством, що вони залишаться на свободі і в правоохоронних органах", - сказав Луценко.

Міністр наголосив, що дає "всі гарантії недоторканості" цим людям.

За його словами, якщо ці люди нададуть інформацію, вони будуть звільнені від кримінальної відповідальності. Луценко підкреслив: "Хто виконував наказ про стеження, коли його в'язали, коли його везли (Гонгадзе)-переховували, всі вони будуть звільнені від відповідальності, якщо найближчим часом допоможуть слідству".

Як сказав Луценко, сьогодні є можливість дуже швидко вийти на ключові фігури у справі Гонгадзе. "Сьогодні ми маємо інформацію і маємо можливість дуже швидкого виходу на ключові фігури" у цій справі, - сказав він.

За словами Луценка, він має дані про причетність до цієї справи працівників столичної міліції і міліції Київської області.

Луценко повідомив, що новопризначений керівник Київської обласної міліції Віталій Яловенко "дуже добре знає цю справу", і представники міліції можуть довіряти йому.

Луценко закликав поставити крапку у цій справі і підкреслив, що якщо справа Гонгадзе не буде доведена до кінця, то люди ніколи не повірять міліції. Міністр внутрішніх справ також зазначив, що це не єдина така резонансна справа, але найбільш відома.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...