Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вирішила не віддавати Держкомпідприємництво Терьохіну

П'ятниця, 18 лютого 2005, 13:13
Кабінет Міністрів вирішив зберегти Державний комітет України з питань регуляторної політики й підприємництва в новій структурі уряду.

До такого висновку Кабмін прийшов у результаті наради з питання можливого реформування Держкомпідприємництва й приєднання його до Міністерства економіки.

Як повідомляє ЛігаБизнесІнформ з посиланням на прес-службу комітету, нарада відбулася 17 лютого під головуванням прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

У нараді взяли участь перший віце-прем'єр-міністр Анатолій Кінах, віце-прем'єр-міністр з адміністративно-територіальної реформи Роман Безсмертний, міністр економіки Сергій Терьохін і більше 40 лідерів і представників громадських об'єднань підприємців.

У ході двогодинної дискусії обговорювалися варіанти поліпшення результатів діяльності Комітету, відзначалася необхідність коректування його функціональних обов'язків.

Учасники наради зійшлися на тому, що ліквідація Держкомпідприємництва або істотне зниження його статусу поставить під сумнів належне виконання спеціального законодавства у сфері підприємництва, а це, у свою чергу, приведе до негативного резонансу в підприємницьких колах.

За підсумками наради було вирішено створити робочу групу за участю представників громадських організацій для розробки пропозицій щодо оптимізації функцій Комітету й удосконаленню його структури.

На завершення Тимошенко пообіцяла найближчим часом провести зустріч із широкими колами підприємців для обговорення насущних проблем розвитку підприємництва й шляхів їхнього рішення.

Читайте також:

УРЯД ТИМОШЕНКО ЛІКВІДУВАВ 14 ОРГАНІВ ВЛАДИ. ПОДАТКОВУ І МИТНИЦЮ ЗАБРАВ ПИНЗЕНИК

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: