Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко, Порошенку й Зінченку треба поговорити. Бо будуть великі проблеми

П'ятниця, 18 лютого 2005, 15:01
Віце-прем'єр Микола Томенко вважає, що уряд, секретаріат президента й Рада національної безпеки й оборони повинні найближчим часом визначитися зі своїми повноваженнями.

Про це він заявив на брифінгу в п'ятницю, передає ЛігаБізнесІнформ.

"Ми, уряд, стоїмо на тій позиції, що ми повинні провести спільну зустріч уряду, секретаріату й РНБОУ, щоб, виходячи із законодавства або тих речей, яких немає в законодавстві, щоб зрозуміти, яка логіка прийняття рішень системи виконавчої влади", - сказав віце-прем'єр.

Результатом такої зустрічі може стати законопроект про процедуру прийняття рішень, або ж який-небудь інший корпоративний регламентний документ.

"Нам потрібно знайти абсолютно ефективний і зрозумілий шлях, місце кожної організації, схему наших відносин та ефективності, стислості рішень", - відзначив Томенко.

У той же час, він підкреслив: "Якщо ми сьогодні будемо працювати в режимі тієї дискусії, що була раніше, то ми сьогодні не виконаємо програму діяльності уряду".

Томенко вважає, що якщо найближчим часом ці три інститути не визначать сферу своїх повноважень, то "можуть виникнути великі проблеми".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування