Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук не збирається в лісники, але возить у ліс ревниву Марченко

П'ятниця, 18 лютого 2005, 17:22
Під час "помаранчевої революції" колишній голова адміністрації президента Віктор Медведчук не обговорював політичні події зі своєю дружиною Оксаною Марченко.

"Оксана ставила мені в ці дні якісь питання, але я намагався уникати цих розмов. Мені було по-людськи неприємно обговорювати ці події в родині, разом з нею", - сказав Медведчук в інтерв'ю журналу "Публічні люди".

Сама ж Марченко впевнена, що після революції життя їхньої родини стало краще. "Наше життя стало краще! Діти бачать тата не тільки на фотографії й по телевізору - це для нас всіх величезне щастя! Тепер ми більше стали схожі на родину", - говорить вона.

На питання, чи не виникає проблем із заповненням вільного часу, Медведчук говорить, що "відпочинок - це не обов'язково море, гірськолижні курорти, екскурсії".

"Це просто коли в тебе прекрасний настрій, коли є можливість зайнятися чимось, на що ти рідко мав можливість: пограти з дітьми, подивитися гарні фільми, поспілкуватися з коханою жінкою", - говорить він.

Тому, за словами політика, "є величезна логіка в тому, що життя саме підкидає нам такі "паузи" - хороший час для роздумів і висновків".

"Я завжди говорив: "Якщо ти не готовий до поразок - значить, треба йти в лісники!". Я ні в якому разі не хочу звинуватити цю чудову професію, але там, де тільки ліс і звірі, таких проблем немає", - іронізує він.

Медведчук також повідомив, що Віктор Ющенко поздоровив їх з народженням доньки Даші, яке майже збіглося з народженням сина Ющенка - Тараса.

Марченко також поділилася своїми спостереженнями за особистими якостями чоловіка.

"Про те, який Віктор унікальний і геніальний, я вже говорила. Але мало хто знає, який він добрий, великодушний, готовий прийти на допомогу на перший поклик. Він - несподіваний. Ніколи не забуду, як, не попередивши мене заздалегідь, він повіз мене зустрічати Новий рік у ліс", - розповідає вона.

"Коли я втомлююся з Богданом і починаю дратуватися тому, що ми не можемо вивчити якийсь вірш, він дуже тихо й спокійно говорить: "Відпочинь, ми самі". І уявіть, що в нього з Богданом усе виходить набагато веселіше й швидше", - сказала Марченко.

У відповідь Медведчук захопився вмінням дружини доводити задумане до кінця: "Коли вона починала телевізійний проект, я скептично ставився до цієї ідеї. А вона довела, що може робити це здорово".

"Дивно, але за що б вона не взялася, намагається розібратися у всьому професійно. Один раз ми заїхали на один будівельний об'єкт, і я з подивом почув, що вона досить професійно обговорює з будівельниками якісь конкретні питання. Потім хтось із них мене потихеньку запитав: "А Оксана Михайлівна будівельник або архітектор?", - розповів Медведчук.

Чоловік і дружина зізналися, що вони обоє – люди ревниві. "Звичайно, ми нормальні люди. Але намагаємося на людях не показувати цього", - відповів Медведчук. "Я дуже люблю свого чоловіка, мені нестерпна навіть думка, що в мене хтось може відібрати те, що я так люблю", - прокоментувала Марченко питання про ревнощі.

Медведчук поскаржився на незручності, пов'язані зі своєю популярністю: "Іноді нам з Оксаною хочеться зайти в який-небудь ресторан або магазин, але мене бентежить думка про те, що всі почнуть нас розглядати. Запевняю вас, це трохи незручно. Зате ми з таким задоволенням проводимо вечори, переглядаючи улюблені фільми".

Він також назвав розмови про від'їзд родини з України дурницею. "Ми навіть відпочиваємо в Криму або в Карпатах. Що значить виїхати? Це ж наша Батьківщина! Віктор - талановитий менеджер, такого класу політичних гравців у країні - небагато. Так що в нього усе ще попереду", - прокоментувала відповідь чоловіка Марченко.

Сам Медведчук теж говорить, що не збирається залишати політику.

"Звичайно, дивлячись на те, що відбувається навколо, бачачи зраду людям і принципам, з'являється спокуса все лишити. Однак я ніколи цього не зроблю, тому що за мною стоїть партія, мої товариші, виборці, які вірять у те, що я так не вчиню. А людська довіра дорого коштує", - говорить він.

На пропозицію журналіста написати книгу Медведчук відповів серйозно: "Я дійсно багато знаю, але не впевнений, що є сенс розповідати. Я взагалі не впевнений, що все потрібно розповідати до кінця. Якби люди довідалися всю правду, то вони б прокляли владу - і стару, і нову".

"Ви можете запитати: "Що ви зробили хорошого, очолюючи адміністрацію президента України?". На жаль, про 80% того хорошого, що я зробив, я просто не маю права розповідати", - сказав Медведчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування