Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич не має "будиночків". Він їх будує іншим

Середа, 23 лютого 2005, 16:46
Нестор Шуфрич заперечує своє володіння великою кількістю нерухомості на Закарпатті, про що заявляв раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Як повідомляє прес-секретар Шуфрича, "щодо будиночків у Закарапатті, то як з'ясував, у тому числі й для себе Нестор Шуфрич, мова йде про діяльність одного з підприємств, яке належить родині і займається будівництвом невеличких мотелів на території Закарпаття".

"Народний депутат вважає, що якщо підприємство сприяє розвиткові туризму в його краї, то це має викликати лише розуміння та підтримку. До того ж, це мало би бути прикладом для інших щодо розвитку інфраструктури рідного краю", - йдеться у повідомленні.

Шуфрич підкреслює, що після обрання його депутатом у 1998 році він передав усі свої активи членам родини, і "цілком логічно, що найближчі люди для нього – батьки".

Разом з тим, додається у прес-релізі, "вони ніколи безпосередньо не брали участі у керівництві підприємствами, а залучали для роботи фахових менеджерів".

На думку Шуфрича, працівники внутрішніх справ у Закарпатській області не могли не знати цього, а також не могли не знати, що його "72-річна мама проходить курс реабілітації після інфаркту".

На думку нардепа, "подібні дії не можна не розглядати як прояв репресій нової влади проти опозиції та використання нею нелюдяних і цинічних методів тиску".

"Такі речі паплюжать честь мундира міліціонерів у погонах і тих, хто став міліціонером без погонів", - вважає Шуфрич.

Як повідомлялося раніше, міністр внутрішніх справ України Луценко заявив, що на Закарпатті у власності Шуфрича є великі земельні ділянки та "нескромні будиночки, що були приватизовані дуже неакуратним способом", записані на його матір.

"Українська правда"

Читайте також:

Шуфрич заявляє про тиск

Шуфрич підставив свою матір. У нього вже є "будиночок" у Закарпатті, і не один

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: