Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович готовий стати депутатом й обзавестися власними піонерами

Четвер, 24 лютого 2005, 20:45
Лідер Партії регіонів, колишній кандидат у президенти України Віктор Янукович готовий балотуватися в парламент, якщо проводитимуться довибори по одному з мажоритарних округів.

Про це він заявив у четвер в Дніпропетровську, де брав участь в обласній конференції Партії регіонів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Янукович також сказав, що президент України Віктор Ющенко напевно погодиться на діалог з ним, якщо почує через засоби масової інформації його пропозицію про розмову на тему опозиції.

У свою чергу, Янукович, за його словами, готовий до такого діалогу, "який не розділятиме, а об'єднуватиме Україну й зробить опозицію цивілізованою, узаконеною й дозволить їй діяти на благо народу". Цьому повинен сприяти закон про опозицію, котрий, на його думку, має бути прийнятий найближчим часом.

За словами Януковича, в опозицію можуть увійти партії й організації, які йшли на президентських виборах разом з Партією регіонів. Разом з тим, він зазначив, що зі спікером Володимиром Литвином розмови про вхід в опозицію не було.

За словами Януковича, на з'їзді партії у квітні буде прийнята нова програма, оскільки попередня приймалася для "провладної" партії. А оскільки Партія регіонів іде в опозицію, то має змінитися і її тактика, вважає він.

Янукович сказав, що після квітневого з'їзду партія розгорне широкомасштабний прийом нових членів, велика увага приділятиметься розвитку молодіжного крила, а також активній роботі з дітьми.

Зокрема, планується створення дитячої організації по типу піонерської, в яку входитимуть діти за погодженням з родителями. Основним завданням організації стане виховання дітей в дусі патріотизму.

У четвер Дніпропетровська обласна конференція партії обрала нового голову. Народний депутат Олег Царьов змінив на цій посаді Станіслава Сивоконя, який залишив посаду за станом здоров'я.

Як відомо, після складення депутатських повноважень нардепами-мажоритарниками, призначеними на посади в органах виконавчої влади, в округах, де вони були обрані, мають пройти вибори депутата.

У той же час, менше ніж за рік до парламентської кампанії вибори депутатів заборонені.

Місця депутатів, які були обрані за виборчими списками партій або блоків і склали депутатський мандат, мають зайняти наступні кандидати із цих списків.

Наступна сесія парламенту почнеться 1 березня. Парламентські вибори в Україні мають відбутися в останню неділю березня 2006 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування