Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРТІЯ ПИНЗЕНИКА НЕ ПІДЕ В "ЄДИНУ" ПАРТІЮ ЮЩЕНКА?

Вівторок, 1 березня 2005, 14:49
Партія "Наша Україна" (колишня партія "Реформи і порядок") не ухвалювала рішення про входження до нової партії "Народний союз "Наша Україна".

"На цю хвилину немає рішення про наше входження, бо це ідеться не про об'єднання структур, а про створення нової партії", - повідомив "Українській правді" депутат із партії "Наша Україна" Володимир Філенко.

Філенко також сказав, що "як такого не було переговорного процесу" про входження колишньої ПРП до партії "Народний союз "Наша Україна", з'їзд якої заплановано уже на 5 березня.

"Існує певна недовіра між учасниками", - сказав Філенко.

За словами Філенка, 5 березня буде створено нову партію "Народний союз "Наша Україна", основу якої складуть депутати групи "Разом" з "Нашої України", Молодіжна партія та група губернаторів-"нашоукраїнців" (за словами Філенка, це Балога (екс-ПРП), Олійник (Народний Рух), Артеменко, Атрошенко, Жебрівський (останні троє члени групи "Солідарність").

Філенко не виключив, що його партія після створення "Народного союзу "Наша Україна" продовжить з ними переговори про створення єдиної партії.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування